Сигурност

За Djofra.bg Вашата лична информация и нейната сигурност са с изключителен приоритет. Ето защо бихме искали да Ви запознаем отблизо с подробностите около това, как използваме и обработваме данните, които ни предоставяте, използвайки услугите за пазаруване от Уебсайта.

Всички данни от Вашата лична информация ще бъдат използвани единствено и само от "ДЕНИ" ЕООД, както и внимателно подбрани партньори от трети страни, с цел да се гарантира безкомпромисно качество на нашите услуги. Използваната информация засяга Вашия акаунт в Djofra.bg, поръчки, плащания, доставка и интереси, като основната цел е именно извършването на успешна онлайн търговска дейност в www.djofra.bg.

"ДЕНИ" ЕООД Ви гарантира, че основната информация и подробности, които изискваме от Вас ще бъдат използвани съгласно Закона за защита на личните данни, както и други приложими закони, обобщени за Вас в следващите редове. 

Личната информация, която изискваме от Вас в случай на регистрация и поръчка от сайта на Djofra.bg ще се използва за: 

За да се свържем с Вас и направим комуникацията възможна с цел обмяна на информация, свързана с Вашите поръчки, стоки в продажба и всички продукти, предлагани в сайта Djofra.bg;

За да обработим успешно Вашите поръчки, изискващи плащания или възстановявания на сума;

Много е възможно част от личната Ви информация да бъде предадена на трета страна, за да е възможна обработката и доставката на Вашата покупка от сайта Djofra.bg;

Какво изискваме като основна лична информация?

- Вашите име, фамилия, телефон, адрес, пощенски код, име на фирма, имейл и др; 

- При необходимост информация от всякакъв тип с цел обработка и доставка на Вашите поръчки, която може да включва точен адрес на пребиваване, пощенски код, телефонен номер, електронен адрес и др.;

- Проучвания измежду клиентите за събиране на допълнителна информация за Вашите предпочитания и интереси в областта на продажбите/търговията, партньорство, оферти и промоции и др; 

Информация, която е възможно да запазим за по-дълъг период от време?

* Подробностите около Вас след като сте завършили поръчката си, както и транзакцията по нея, за да е възможно постигането на договорни споразумения, като например възстановявания на суми, гаранции и т.н.

* Информация, свързана с разплащателните Ви карти, за да е възможно обработването на плащания и адекватното предотвратяване на всякакви фалшиви транзакции (Внимание: Възможно е предаване на част от личната Ви информация към трети лица, за да се осъществят някои от гореспоменатите функции).

Вашата лична информация е важна, за да бъде Вашият профил постоянно оптимизиран.

При осъществяване на връзка с нас поради каквато и да е причина, ще създадем и поддържаме досие на осъществената кореспонденция с Вас и предоставените Ви лични данни за евентуални бъдещи ангажименти;

Предоставянето на личната Ви информация ще бъде използвана с цел запознаване с услугите на сайта чрез изпращане на бюлетини, рекламни материали, оферти и информация за стоки, които да са от максимална полза за търговските Ви интереси и предпочитания.

За да Ви включим с участие в уебсайт състезания, игри с награди и промоции, които са глобални за уебсайта на Djofra.bg и всички негови клиенти.

За да са възможни развитието и напредъкът на www.djofra.bg, неговият вид и по-добро обслужване;

С цел спазване на законовите задължения и изисквания за Djofra.bg.

При регистрация за нашия бюлетин ние се ангажираме да Ви информираме за оферти, свързани с нови продукти и колекции, промоции, подаръци, игри и др, които ще бъдат само и единствено във Ваш интерес. От друга страна, ако не желаете да получавате никакви търговски материали, промоционални кодове и най-актуалната и нова информация за стоките и услугите в Djofra.bg, можете да се отпишете през профила си в сайта или да използвате връзката за отписване в долната част на всеки Djofra бюлетин. Също така можете да се свържете директно с нас чрез имейл, включвайки своите две имена и причина за желанието си да се отпишете.

Всички бъдещи промени на тази страница, засягаща Личната информация на нашите клиенти ще бъдат публикувани тук. Съветваме нашите потребители да проверяват тази страница редовно, за да са запознати с евентуалните актуализации. 

При наличието на въпроси по повод използването на Вашите лични данни, моля, не се колебайте да се свържете с нас на [email protected].